Om os


Teknikken vi anvender, blev udviklet til bilfabrikkerne i England sidst i 70erne.

Dengang fik lakken tilsat silikone og blev dermed ”elastisk”, så det blev muligt at oprette buler uden bilernes originale lak blev beskadiget. Metoden til ”opretning uden omlakering” gøres mulig ved hjælp af specielt udviklede værktøjer. De fleste buler presses og ”masseres” ud bagfra.

Metoden blev kendt blandt bilhandlere og mange af disse begyndte at bruge buleteknikere i klargøringsprocessen af deres salgsbiler, metoden var markant billigere end omlakering, sparede dem for megen tid og ikke mindst stod bilen i dens originale lakering – uden irriterende farveforskelle!

Buleteknik startede i Danmark i 1999, først som en franchiseafdeling af det engelske ”Dentdevils”, siden har vi udviklet metoderne til ”opretning uden omlakering”, og opbygget et netværk af kompetente buleteknikere der dækker hele Fyn, Jylland og på sigt hele Danmark
Buleteknik er godkendt af mange importører og autoriserede bilhandlere over hele landet og vi opretter buler i deres, dels nye og brugte salgsbiler.

Efterspørgslen på kompetente buleteknikere er vokset, både i bilbranchen, men ikke mindst blandt private der også ønsker en præsentabel og velholdt bil uden kedelige buler. Vi tilbyder derfor også dig vores services og hjælper gerne med at bevare din bil flot….


Buleteknik -så har din bil ingen buler
>> Kontakt <<

Er skaden sket...

Har du fået en bule, måske fra en bildør,
en cykel eller en indkøbsvogn?
Klik her og læs mere